Sijainti

Fabianinkatu 19
00130 Helsinki

Aukioloajat

Ma 17 – 24
Ti-Pe 11.30 – 14 ja 17 – 24
La 15 – 24

Tilaa on!

Haluatko järjestää italialaishenkiset juhlat, vetäytyä työporukan kanssa rauhassa kabinettiin, piipahtaa itseksesi lasilliselle tai syödä parhaassa seurassa pitkän kaavan mukaan? Hyvä, olet oikeassa paikassa! Meillä on täällä Scolaressa ja Banco Vinissä yhteensä lähes 200 asiakaspaikkaa, joten tilaa iloisille illallisille ja mukaville lounastapaamisille riittää mainiosti.

Sala-ravintolasali

Keittiön vieressä sijaitseva salimme on tehty iloisia illanviettoja ja leppoisia lounaita varten. Kaikista pöydistä avautuu näkymä niin keittiön hulinaan kuin Banco Vini -viinibaariimme.

Sali: 82 vierasta

Grande-kabinetti

Isossa kabinetissamme mahtuu viettämään niin pieniä häitä, kunnon synttäreitä kuin isoja kokouksiakin. Tunnelmallisesta kabinetista aukeaa näkymä Fabianinkadulle ja ravintolasaliimme, mutta halutessa tila voidaan rajata täysin yksityiseksi.

Juhlat: 26 vierasta
Kokoukset: 14 osallistujaa

Piccolo-kabinetti

Pienempi kabinettimme ei sekään ole ihan pieni, sillä tilaan mahtuu syömään kerralla 18 henkeä. Tunnelmallisesta kabinetista aukeaa näkymä Fabianinkadulle ja ravintolasaliimme, mutta halutessa tila voidaan rajata täysin yksityiseksi.

Juhlat: 18 vierasta
Kokoukset: 14 osallistujaa

Enoteca Banco Vini

Viihtyisiä pöytäryhmiä, upottavia nojatuoleja, pitkiä sohvia, taidetta, rouheita tiiliseiniä – ja kaupungin laajin italialaisten viinien valikoima! Viinibaarimme on tehty leppoisaa oleskelua varten. Pöytävarausta ei tarvita – piipahda meille lasilliselle ja syömään aina akuutin Italia-ikävän iskiessä!

Viinibaari: 60 vierasta