sydamen-valkoinen

Passione

Sijainti

Fabianinkatu 19
00130 Helsinki

Aukioloajat

Ti-pe 17-24

La 16-24

Scolare Juhannuksen vietossa 20.6-24.6

Modo

Modo

Meidän Italiamme

Makuja, jotka saavat hymyilemään onnesta. Punaviinirinkuloita pöydällä. Huoneen täyttävää puhetta. Naurua, jonka seurauksena saa pyyhkiä silmäkulmiaan. Kohtaamisia, joista jää hyvä mieli. Sitä kaikkea on Italia meille, sitä kaikkea on myös Ristorante Scolare ja Enoteca Banco Vini.

Raaka-aineista parhaat

Pecorinoa, mozzarellaa, prosciuttoa, parmankinkkua, culatelloa, pancettaa, sardiineja, oliiveja… Kyllä! Italia on raaka-aineidensa puolesta ruoan- ja viininrakastajan unelmamaa. Meillä oli tarkasti mielessä, millaisia raaka-aineita Scolareen haluamme (täydellistä laatua, parasta makua ja sopivasti luonnetta), ja olemmekin löytäneet juuri ne oikeat viljelijä- ja tuottajakumppanit Italiasta ja Suomesta.

Ne tärkeät valinnat

Sähkön säästäminen, kierrätyksen suosiminen, hävikin painaminen minimiin – siinä osa niistä ekologisista asioita, joiden eteen teemme työtä ja valintoja joka päivä. Halusimme Scolareen kalusteita, valaisimia ja astioita, jotka ovat olleet käytössä jo ennen meille tuloaan. Keittiöön valitsimme sähköä säästävät älylaitteet. Energiaa saamme mm. katolle asennetuista aurinkopaneeleista. Lisäksi Scolare sijaitsee rakennuksessa, joka on hiilineutraali vuoden 2024 alussa.

Salit täyteen!

Koko suku tulossa? Mahtavaa! Meille mahtuu! Kerro toiveesi, niin varataan teille paras paikka. Myös oma viinibaarimme Banco Vini on käytössäsi.

Fiilis kohdillaan

Jos oven avatessa kuuluu hyväntuulista meteliä, tiedät tulleesi oikeaan paikkaan. Keittiön hulinasta vastaa keittiöpäällikkömme Kalle, salin elämänilosta ravintolapäällikkömme Kirsi ja kaikesta nautittavuudesta luova johtajamme Pekka.